AVurVeda

De innerlijke weg naar het Vrij raken !

Met handen en voeten schilderen

Met handen en voeten schilderen op 5 Mei aanstaande. Hoe bevrijdend is dat !!!

Als kind vond ik het altijd heerlijk om met handen en voeten te schilderen. Mijn moeder vond het ietwat minder, want de mooie kleertjes, die ze zelf vaak voor ons maakte, werden dan natuurlijk vies. Ja, en dan komen we gelijk bij het punt, wat we hier op AvurVeda willen laten loslaten.  Bah.... ik mag en wil niet vies worden! Waarom moet alles toch steeds binnen de lijntjes gebeuren?  Het is namelijk als je je vrij durft te voelen, dat je dan tot de mooiste dingen kan komen ! Je voelt je letterlijk als figuurlijk bevrijdt !

Wil je toch niet vies worden dan kunnen we eventueel de voeten (zowel kinderen, jongeren als volwassen) inpakken met het bekende bubbeltjes plastic die we wel eens bij een bestelde pakketje krijgen.  Zo kun je ook super veel lol hebben en je losser gaan voelen ... 

Het schilderen met handen en voeten is een creatieve manier om kunst te maken. Het kan een leuke activiteit zijn voor volwassenen die op zoek zijn naar een nieuwe manier om hun creativiteit te uiten. Er zijn verschillende technieken die je kunt gebruiken om te schilderen met handen en voeten, zoals het maken van afdrukken of het gebruik van verf op de vingers en tenen.

Er wordt op grote vellen papier of canvas gewerkt. Materiaal is aanwezig. *Eventueel zelf schort voor het beschermen van de kleding.

__________________________________________________________________________

  • Data workshop: (1 sessie) Zondag 5 Mei 2024
  • Aanvang:  3:30 - 16:00 uur
  • Kosten: Kinderen € 15 euro en volwassenen €  20 Euro
  • Groepsgrootte: Maximaal 6 personen
  • Locatie:  In de tuin van AVurVeda (bij mijn knusse en gezellige huisje te Wanroij)
  • Aanmelden bij: m.oppelaar@avurveda.nl

____________________________________________________________________________________________                                                                        © AVurVeda.nl


E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn