AVurVeda

De innerlijke weg naar het Vrij raken !


Gastenboek AVurVeda

Henk Zwier
13-04-23 16:47:45
Vandaar dat ik je nooit meer zie

Goed bezig!!!

Henk
Dani Rouche
12-04-23 16:44:29
Goed bezig. Ik wil graag jouw Ver Licht boek leren maken. Hier kan ik veel aan hebben .
Dani
Anne-Belle Janssen
05-04-23 09:01:35
Met de traantjes in mijn ogen heb ik alles hier gelezen en ga ik zeker alleen of met mijn dochtertje een cursus of workshop volgen. Een jaar of 9 geleden heb jij mij door wie je bent, doet en positieve inzichten en humor door een zeer pijnlijke periode geholpen en leren zwemmen naar het licht daar waar ik zelf op dat voetstuk leerde staan en tot op heden ben ik je hiervoor dankbaar lieve Madeleine en pluk ik er de vruchten van. Nu voel ik een dikke ja om weer in te stappen omdat jouw manier van werken ook de mijne is. Alleen nu op een heel ander minder pijnlijk stuk om mezelf los te maken van iets waarvan ik ook hou maar niet meer kloppend is met wat mijn ziel van mij vraagt. En ik weet zeker dat jij nu weer de magneet bent en het universum hier op heeft gewacht om al diegene te sturen die naar dit moment hebben uitgekeken.

Hartegroet Bellie ❤️
Sandra Vink
04-04-23 11:23:21
Ja hoor, gevonden 🙈. Nogmaals een mooie site, wens je heel veel mooie momenten met de aangeboden cursussen en workshops. Gefeliciteerd met het creëren van jou droom baan.

Liefs, Sandra
Marloes Vis
04-04-23 09:47:34
Ik zei vannacht eerder Marlies maar is natuurlijk Marloes. Je zal wel denken. De site ziet er geweldig uit ! Je hebt hier ook zo hard aan gewerkt. Tot gauw he?

Marloes
Tonen: 5  10


© AVurVeda.nl


E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn