AVurVeda

De innerlijke weg naar het Vrij raken !

Voor wie en wanneer ?

Tekenen en schilderen kan een hele goede hulp zijn als je even jezelf niet zo goed in je ‘ik zijn hummetje’ voelt zitten (door de huidige hoge energie rekeningen, gedoe op het werk, stress, pijn, verlies, trauma, burn-out, gepest worden, onzekerheid door geaardheid en seksualiteit, depressiviteit, je alleen en achtergesteld voelen, enzovoorts).
Eventuele problemen kunnen natuurlijk ook een gevolg zijn van ziekte en behandeling. Juist dan kan schilderen jou een goede uitkomst bieden om bijvoorbeeld onzekerheden, angst voor de dood te verzwakken en juist weer vertrouwen te krijgen dat het leven jou nog zo veel mogelijkheden en dromen kan bieden in de toekomst (uiteraard kan ik dit als ervaringsdeskundige dit beamen).

Rouw
Bezig zijn met innerlijk schilderen kan ook een goede ondersteuning bieden bij het verwerken van verlies.
Sessie
Volwassenen
Een innerlijke schildersessie duurt 2x60 minuten en kost 75 euro. Intake gesprek is gratis.  Zie hier voor meerdere mogelijkheden.

Kinderen
Een coaching sessie voor kinderen (t/m 12 jaar) duurt 50 minuten en kost 35 euro.  Intake gesprek is gratis. Zie hier voor meerdere mogelijkheden.

Kleur
Humeur, zijn, spiegel belichten naar jezelf (belichting van lichtgevoel) ….
Licht, kleur en duisternis zijn de vaste bewoners, de basis, van deze  innerlijke schilderleer. Zo mag je het wel noemen en zien vind ik.
Tussen zon, maan, schaduw en donkerte ontstaat er namelijk een prachtig stemmingspalet aan kleuren.
In het menselijke zijn is het denken verbonden met warmte (het zonlicht) en de duisternis (koude). Onze stofwisseling.  In onze ziel, in de (beeld)taal van de mens, ontwikkelt zich een prachtige kleurenwaaier van onze gevoelens.
Als er een stemmingswisseling, stress of bijvoorbeeld ziekte zich voordoet, raakt het balanceren in wiebelstand. Symboliserend, het boompje wankelt, haar bladeren vallen uit. We raken uit balans.  Het innerlijk schilderen biedt een goede weg om de balans weer recht te trekken.

Klik hier voor het maken van een afspraak !

__________________________________________________________________________

© Avurveda.nl


E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn