AVurVeda

De innerlijke weg naar het Vrij raken !

Geblinddoekt Schilderen

Bezig zijn met schilderen, kun je op diverse manieren..  Geblinddoekt schilderen is ook een intuïtieve vorm van schilderen die je de mogelijk biedt om naar jezelf te durven kijken en zo jezelf beter te leren kennen en te begrijpen. Ik nodig je daarom uit om  in het creëren helemaal los te gaan en te leren werken  en zo je  eigen diepe emoties tegen te komen, te leren te zien, te verwerken. Geef je emoties vorm in je eigen werkje!  Door bijvoorbeeld te werken met een blinddoek, kun jij jezelf helemaal laten gaan. Hierdoor leer je jezelf helemaal los te laten en op deze manier nog vrijer werk te maken. De vormen zijn vaak zelfs verrassend. Vaak moet je eerst een blokkade overstappen om je hieraan over te geven, het bekende aangeleerde mag los, maar eenmaal als je in gehele overgave bezig bent, is het een bevrijdend en leerzaam bezig zijn.
Laat je zelf verrassen en leiden door je eigen onderbewust zijn tijdens deze schilderworkshop. Je behoeft geen kunstenaar te zijn, een dosis enthousiasme is voldoende.

Uit je hoofd  

Deze workshop is zowel voor kinderen als volwassenen. Iedereen kan schilderen en is  van harte welkom om deze workshop te ervaren!  Voordat we beginnen  met de workshop gaan we in een korte meditatie zodat we dieper in onszelf raken en de dagelijkse dingen thuis te laten. Klankschalen laten we eventueel idem klinken. Tijdens het begin is er hulp, als je dit wilt, en maken we de eerste vormen op de klanken en het ritme van muziek  wat op de achtergrond aanstaat.

Op de klanken maakt iedereen geblinddoekt de eerste vormen door zich oor de klanken en de melodielijn te laten volgen. Na enkele minuten krijg je een sein als de eerste vormen voldoende zijn.
Vanaf dit moment gaat de blinddoek af. Vanaf dit moment kun je of met het schilderwerk de abstracte kant op gaan zonder dat het iets concreets hoeft voor te stellen,  of je kijkt en draait net zo lang met je doek tot je een figuur of vorm ziet die je verder gaat schilderen.
Het is , nogmaals, verrassend welke prachtige schilderijen er op deze manier ontstaan. Zelfs van mensen die van tevoren dachten dat ze helemaal niet creatief waren, ontdekken hun verborgen talenten.
Geblinddoekt schilderen is een gezellige spannend bezig zijn die vaak een  bijzonder innerlijke ontdekkingsreis  naar voren brengt.
Materiaal is aanwezig op de locatie ! Idem thee en een lekkere versnapering.

__________________________________________________________________________
Workshop: Geblinddoekt schilderen
Locatie:: Tuin op AVurVeda, Wanroij
Datum: Zaterdag 15 Juli 2023
Aanvang: 13:30 uur - 16:00 uur
Groepsgrootte: Maximaal 6 personen
Kosten: € 25,00 Volwassenen. Kinderen: € 15:00
Zelf meenemen: Eventueel veld ezel, schort (voor bescherming kleding), zonnebrand en flesje water.

Aanmelden bij:   m.oppelaar@avurveda.nl
*De workshop is tevens te boeken voor scholen, instellingen, feestjes. en kan tevens als team building fungeren. Informeer dan naar de speciale offerte !

__________________________________________________________________________

                                                                © AVurVeda.nl 

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn