AVurVeda

De innerlijke weg naar het Vrij raken !

Workshop Schilder dans

 Ben je op zoek naar een originele invulling om samen met vrienden of vriendinnen iets gezelligs te doen? Dan is deze schilderworkshop echt iets voor jou! En het leuke is… de workshop is zo ingericht dat iedereen – of je nu wel of geen ervaring hebt met verf, kwasten en een wit doek – met iets unieks naar huis gaat!

Persoonlijk werk: Kleurbode1

Ken je de traditionele stoelendans op de kleuterschool nog ? Dit gaan we nu tijdens het schilderen doen. Samen maken we dansend kunstwerken. We zitten met zijn allen in een kring.  Je begint op je eigen plek ( je zit op de grond) en maakt een beginnetje wat je maken wilt. Als de muziek begint stop je en loop je langs de werken van de andere deelnemers, als de muziek stopt maak je vormen op het werkje waar je dan voor staat. Graag willen we dingen vasthouden en op deze manier leren we juist los te laten, vooral onze controleer motor uit te zetten, en open te staan voor onverwachtse veranderingen. Als de muziek klinkt stop je weer en dans je verder, enzovoorts. Op deze manier ontstaan verrassende werken en een prachtig samenwerken. Na afloop worden de werken en het ervaren besproken. Wedden dat iedereen met een dikke lach en met een prachtig werk naar huis gaat?

Persoonlijk werk: Van binnen

Deze 2,5 uur durende schilderworkshop maak je kennis met het schilderen en het plezier hebben daarvan. Uiteraard denk ik graag met je mee en inspireer ik je daarbij mocht je eventjes vastraken.. Je werkt samen aan een prachtig en uniek werk en leert elkaar misschien beter kennen.
Je zult versteld staan van je eigen creativiteit of die van de groep. Voor een gezellige sfeer zorg ik… Iets lekkers en het muziekje op de achtergrond. Idem zorg ik voor het schilder materiaal. Zelf neem je mee: Schort (voor eventueel het beschermen van kleding), flesje water., Speciale wensen? Maak ze vooral kenbaar en ik kijk of dat ik dat alsnog organiseren kan.

__________________________________________________________________________

Workshop Schilder en dans (is eenmalig)

Kosten: 30 Euro

Groepsgrootte: Maximaal 6

Datum: 29 Oktober 2023

Locatie: Keet, Oploo. Adres ontvang je na opgave deelname.

Aanmelden bij: m.oppelaar@avurveda.nl

Tip: Je kunt de cursus ook boeken op jouw locatie. Informeer dan naar de speciale tarieven.

____________________________________________________________________________________________

© AVurVeda.nl


E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn