AVurVeda

De innerlijke weg naar het Vrij raken !

Wie ben ik 

Mijn naam is Madeleine Oppelaar en ben werkzaam als coach Innerlijk Schilderen en ontspanning in mijn eigen  AVurVeda praktijk (spirituele schildertherapie) te Wanroij. Daarnaast ben ik ook nog werkzaam op diverse instellingen op aanvraag en geef ik diverse workshops, en meditatie avonden te Oploo (& omgeving).  

Na het behalen van mijn diploma aan de kunstacademie in 1991, mijn verhuizing van Den Haag naar Noord Brabant (toen nog Sint Anthonis), en mijn studie Agogisch werk ben ik mijn loopbaan in de gezondheidszorg begonnen. Dit was als woonbegeleidster en activiteitenbegeleidster op groepen in de gehandicaptenzorg (antroposofisch en later regulier). 

Persoonlijk werk: 'De gang in de kelder'

 In het begin van 2023 heb ik uiteindelijk mijn stoute schoenen aangetrokken en heb ik mijn hart gevolgd om mijn praktijk voor Innerlijk Schilderen op te zetten. Met als doelstelling om de hulpverlening aan mensen die psychische klachten hebben door trauma , enzovoorts, of gehandicapt zijn te verbeteren. Of gewoon hulp te bieden waar de mens even niet uitkomt en hierin overzicht in vraagt, 

Midden 2022 ontdekte ik zelf weer, door een korte maar zeer intensieve periode van ziekte hoe belangrijk het is als je je kan uiten via doek, pen en penseel. De werken die ik maakte gaven mij zowel steun, inzicht maar ook liefde, bescherming en op later verloop zelfs verwerking.. Een antroposofische en spirituele weg van zelf genezing is dit in mijn eigen opzien. Al met een ietwat andere inkijk en zicht op beleven. Een pad die ik al vele jaren zelf bewandel en bestudeer. Een pad zo waardig en waar ik in geloof. Door dit proces is mijn besef ontstaan om het Coaching Innerlijk Schilderen op te zetten (het was namelijk allang een passionele droom van mij).  Iedereen kan er zo veel baat bij hebben !

.Ik ontdekte namelijk zelf dat als je als mens werkelijk in beweging wil komen, dat het niet lukt door alleen maar de weg van het denken te volgen. Maar juist de mens in haar geheel – geest, ziel en lichaam – moet namelijk van binnenuit geprikkeld worden.  Een duidelijk punt wat vaak, en spijtig, over het hoofd wordt gezien.

__________________________________________________________________________Kijk hier voor alle mogelijkheden ! Klik hier voor cursussen en workshops.          © AVurVeda.nl


E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn