AVurVeda

De innerlijke weg naar het Vrij raken !

Groot schilderij maken (action painting)

Tijdens deze een dag workshop leer je om jouw eigen (grote) schilderij te maken. Karel Appel, mijn grote idool tijdens mijn academie jaren, was hiervan de grondlegger in mijn ogen. Een unieke kans is het dus die er wordt aangeboden. Noem het maar gerust de ultieme manier van ont- stressen als je wilt! Wie wil  er nu niet ont- stressen vandaag de dag en juist alleen maar in het nu bezig zijn?
We gaan te werk met rollers, dikke en dunne kwasten, sjablonen, dikke klodders verf, spat techniek, plantenspuiten met water, spuitbussen, handen, voeten.... Enzovoorts. We geven eenieder met haar of zijn gevoel  serieus de kans om volkomen helemaal vrij te gaan! Niets van dat binnen de lijntjes gedoe wat we kennen van school, maar gewoon ruw en ontspannen bezig zijn.  Niets is gek. Stap voor stap wordt de deelnemer meegenomen, gezogen als het ware, in deze methode van werken. Voor de beginner misschien verrassend, boeiend en opwindend, voor de ietwat ervaren creatieveling is het een workshop om een compleet nieuwe manier van kunst te leren maken. En dat op een doek met de afmeting 100 x 80 centimeter!! Een unieke kans vind ik !
De dag workshop wordt gegeven door Madeleine Oppelaar

Voor dat de workshop  begint wordt er eerst, na aanvang en een rustig binnenkomen,  begonnen met een diepe meditatie door middel van klankschalen en de Sjamaanse trom.  Omdat het een dag workshop betreft, zullen er diverse pauze periodes ingelast gaan worden.  Wel vragen we vriendelijk om jouw eigen lunch pakket en flesje(s) water mee te brengen! Voor thee en een kleine versnapering wordt er gezorgd! 

Groepsgrootte: minimaal 2 en maximaal 8 personen; dit betekent dat er veel persoonlijke aandacht voor de deelnemers is. Het is eventueel mogelijk om deze workshop als een op een begeleiding te boeken, of zelfs als teambuilding en zelfs op zorg of onderwijs instellingen. Vraag dan naar de speciale offerte !

*Bij succes en eventuele grote aantallen aanmeldingen, zullen we deze workshop meerdere keren in het jaar aan gaan bieden. We zullen dan in groepen gaan werken.

____________________________________________________________________________________________

Dag workshop Groot Schilderij maken

Locatie: Oploo. Bij mooi weer zal het in het in de tuin van AVurVeda plaats hebben.

Datum:  Zaterdag 18 Augustus 2024

Aanvang: 10:00 - 18:00 uur

Kosten (inclusief materiaal, doek *100 x 80 centimeter* en locatie prijs): € 125

Groepsgrootte:  Minimaal 2 en maximaal 8 personen

Zelf meebrengen: Schort (bescherming kleding), grondzeiltje, lunch pakket en flesjes water

Aanmelden bij:   m.oppelaar@avurveda.nl

_________________________________________________________________________

© AVurVeda.nl


E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn